Båtar och Priser

Båtar och priser

Kolla gärna först under färdiga charterpaket. Hittar ni inget som passar där finns här information om våra båtar och säkerhet samt våra timpriser vid turer. 6% moms tillkommer mot företag. I första timmen ingår hämtning i Karlshamn, Sternö, Vindhamn eller Väggahamnen beroende på vilken båt ni chartrar. Vi offererar gärna specialuppdrag!

Säkerhet i fokus!

Du som åker med oss färdas tryggt och säkert. Vår princip ”safety first” innebär att våra fartyg är rätt säkerhetsutrustade och har befäl med godkänd nautisk kompetens. Våra skeppare har fullständiga behörigheter i enlighet med de regler som utfärdats av Transportstyrelsen, fartygsbefäl klass 8, höghastighetsintyg samt maskinbefäl klass 8. Alla våra passagerare är försäkrade ombord om mot förmodan en olycka skulle vara framme. Ungdomar och barn måste ha målsman el. dyl. med sig. Vi tillåter inte berusade personer i båtarna. Vi bedömer alltid situationen på plats och sätter säkerheten före allt annat.


Båt 1: Unique I

Anytec 860 SPD “Unique I”
En riktig adrenalinbåt som vi använder både på actionturer som lunga fina upplevelseturer. Båten är Unik i sig med bestyckningen av 2 st Mercury Verado 300 hk motorer. Accelerationen är enom. Båten passar sig också till lugnare turer med lite tilltugg och dryck ombord. Ombord sitter ni bekvämt i sköna soffor med två bord, ett i bakre delen och ett i fören. Båten är även utrustad med en musikanläggning som ni kan koppla in egen medhavd iphone eller ipod. Vi skräddarsyr efter era önskemål!

unique1* 2 st Verado 300 hk motorer
* 9 passagerare
* Fullt utrustad
* Farter marchfart 35-45 knop, toppfart ca 55-60 knop
* Jackor, mössor, glasögon och västar finns till alla passagerare
* Säkerhet är Prio 1 med 2 st livvflottar ombord

Priser:
Actiontur 1 timme: 555:- / person vid 9 personer

Körtid 1:a timmen: 4 995:- inkl hämtning och lämning Karlshamn Vägga innerhamn
Körtid 2:a timmen: 4 400:-
Körtid 3:e timmen: 4 100:-
Ligg / Vänttid: 1 500:- / tim
Framkörning / Hemkörning: 2 000:- / tim (utanför Vägga)
Ex Hämtning Sternö / Innerhamnen: 500:-
Ex Hämtning Matvik: 750:-

 

Båt 2: Unique II


Fairline 58 Squadron “m/sOH2″
En majestätiskt vacker flybridgebåt med alla bekvämligheter. Perfekt för konferenser och möten där 12 passagerare kan färdas med stil och klass. Det finns tre bra ytor för privata delade möten. Två i salongen och en stor på flybridge. Vi kan servera enklare förtäring och dryck. Det finns också möjlighet att ha medhavd dryck. Båten marchar fint i 7 eller 24 knop men har kapacitet till 35 knop. En underbar lyxyacht som är Unik i sig.

* 2 st Volvo Penta D12 800 hk motorer
* 12 passagerare
* Fullt utrustad, alla bekvämligheter
* Tre “mötes” områden – salong, dinett och fly
* Toppanläggning från BOSE
* Nätverkskoppling
* Farter marchfart 7/24 knop, toppfart ca 35 knop

Priser: Vi offererar upplevelser med denna båt.