Unikt boende

Båtsemester i Väggahamnen Karlshamn

En fantastiskt 9,5 meter lång lyxbåt, en oas av komfort och elegans.

Här får du möjlighet att vakna till ljudet av vågornas stilla kluckande och somna under en stjärnklar himmel, omfamnad av havets rogivande skönhet. Båten ligger förtöjd precis vid havet, med enkel tillgång till de pittoreska klipporna och den vackra stranden som bjuder in till avkopplande promenader och svalkande dopp.

En kort promenad från båten finner du en charmig campingplats med sandstrand, minigolfbana och restaurang. Hundra meter från platsen ligger också två unika Restauranger, Vägga fisk och delikatess är en prisbelönt fiskrestaurang och Dockside Vägga är en härlig restaurang där du kan avnjuta allt ifrån pizza, hamburgare till goda kötträtter, givetvis med fullständiga rättigheter.

Vill du bada från klipporna så ligger det fina klipphällar bara ett stenkast från platsen och med en närliggande affär behöver du aldrig oroa dig för att sakna något – allt du behöver finns inom räckhåll.

Båten är utrustad med allt du kan tänka dig i lyx och bekvämlighet. Här finns komplett kök med induktions spis, micro och två kylar. Det ingår även WIFI i hela båten.
På kvällarna kan ni njuta av underhållning på de två fast installerade tv apparater med Apple TV med de flesta kanaler. Grillen sätter ni upp antingen på badbryggan eller på bryggan. 
Precis i anslutning till båten ligger ett servicehus där det finns toalett och dusch.

Oavsett om du vill laga en romantisk middag i det fullt utrustade köket, njuta av en kopp kaffe på däck medan solen går upp, eller bara koppla av i den bekväma salongen, har vi tänkt på varje detalj för att göra din vistelse oförglömlig. Kom och upplev den ultimata avkopplingen och låt havets magi förföra dig på denna lyxiga båt.

Välkommen till en unik upplevelse där varje dag är ett äventyr och varje kväll är ett kapitel i din egen sommarromans.

Placering och område:

Båten ligger i Vägga hamnen i Karlshamn och hamnen är omgiven av två marinor, servicehus och två fina restauranger.

I närheten finns den en camping med sandstrand, minigolfbana, vill man inte bada från stranden så finns det fina klippor bara ett par hundra meter bort.

Ca 1 kilometer bort så finns det en stor mataffär och vill man ta sig in till Karlshamn centrum så är det bara ca 1,5 kilometer bort.

Unique II – en fantastisk bobåt

En fantastiskt 9,5 meter lång lyxbåt, en oas av komfort och elegans. 

Utbud och utrustning:

2 fina Restauranger (100 m)

Strand och klippor

Servicehus med toalett och dusch

Affär 1 km

Centrum 2 km

230 v ström med telefonladdare

2 st TV apparater

Bra förvaring

Solbädd

Solstolar

Här finns komplett kök med induktions spis, v/k vatten, kaffekokare, vattenkokare, micro och två kylar. Det ingår även fritt WIFI i hela båten.

RIB charter
Ni har också möjlighet att boka vår RIB för en unik båttur runt i vår härliga skärgård. Båten är en Highfield Patrol 600 med 150 hk motor. I denna RIB åker ni upp till 8 personer.
Båten bokas separat via info@unikaupplevelser.se