Upplev

Upplev er dag, lite förslag från oss!

 

Skärgården på 1 timme: Åk med oss i vår RIB Patrol 540 som är god för farter runt 30 knop och se hela skärgården under en spännande adrenalinfylld timme. Vi åker förbi alla smultronställena samt de fina öarna runt Tjärö och Tärnö. Vi utlovar ett minne för livet!

Kickoff: Ta med personalen ut på en skärgårdskickoff. Vi åker mellan kobbar och skär och njuter av skärgårdens skönhet. En kickoff till havs stärker er som team och gagnar lagandan. Givetvis skräddarsyr vi er kickoff efter era önskemål.

Kund och personalvård: En dag till havs är ett perfekt sätt att vårda era
kunder / personal och blanda nytta med en Unik trevlig vistelse i skärgården.
Vi skräddarsyr ett program som passar er.

Konferens: Våra konferenspaket kan hållas ombord på våra båtar eller i den underbara skärgårdsidyllen på Tjärö, eller bland de vilda djuren på Eriksberg i Guöviken. Konferera och upplev havet med god mat ombord.

Bröllop och högtider: Låt oss ge er ett minne för livet. Vi arrangerar bröllopsturer till er bröllopsfest. Gör en annorlunda entré – möt upp era väntande bröllopsgäster med en minnesvärd entré vid bryggan där er fest kommer att äga rum.

Svensexa / Möhippa: Andrenalinkickar, skratt och tjut i hör fart. Picknick på klipporna med skumpa och tapas. Trevliga samtal eller fartfyllda vattenaktiviteter med ring och vattenskidor.

Herrklubb / Damklubb: Varför inte göra något annorlunda på er träff. I skärgården finns det massor att göra förutom att åka båt. Vi kan ta er till härliga grillplatser, bastu och badtunnor så ni kan kombinera en underbar träff med ert gäng tillsammans med Unika Upplevelser till havs.

Mat och äventyr: Anlita Paolo Roberto som er egen matciceron, föreläsare, kock eller äventyrsledare i äkta Robinsonstil. Ombord på båten, i konferensrummet eller hemma i köket.

Fiske och dyksafari: Vi anordnar er dyktur runt om i Blekinge med fina dykställen. Eller varför inte åka ut och pilka torsk med ett gäng kompisar? En given upplevelse!

IMG_0246
IMG_1885
Kundevents01
Kundevents02
Kundevents03