Partners

 

För att Unika Upplevelser ska kunna leverera båtcharter i Blekinge skärgård behövs stabila samarbetspartners. Nedan är några av dom vi jobbar med.
Kika gärna in på deras sidor.

 

Eriksberglogo
Eriksberg
Eriksberg är en fantastisk konferensanläggning mitt i härliga Guöviken. Vi på Unika jobbar gärna med Eriksberg och har fått äran att köra deras kunder runt i vår vackra skärgård.
Gå in på sidan och kika!
bestwesternlogo
Best Western Karlshamn
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara 100 meter från Europa-vägen. Du har en direkt tillgång till hela Europa och även vår vackra skärgård med många vackra öar, som är tillgängliga via härliga skärgårdsturer.

firstlogo
First Hotel
First Hotel som är en annan samarbetspartner. Vi har fått äran att köra med First Hotels kunder när det gäller charter och uppleverlser. När våra kunder ska sova i Karlshamn så vill vi gärna rekommendera First Hotel.

arkenmarin
Arken Marin
Arken är södra Sveriges största båttillbehörsbutik med komplett fullsortiment med allt för din båt och mycket till fritid. Arken har ett Unikt specialområde nämligen elektronik och vi på Unika väljer Arken som leverantör av marinelektronik och diverse tillbehör till våra båtar. Klicka in på sidan och se villket bra sortiment dom har
musto
Musto och Sebago
Musto och Sebago. Vi jobbar gärna med Trendmark som är agent i Sverige för bla Musto och Sebago. Vi tycker det är mycket viktigt att ha rätt kläder på oss när vi kör i tuff miljö, därför föll valet på Mustos funktionskläder för sjömän. När det gäller Casual kläder har Sebago ett enormt utbud. Unika Upplevelser är återförsäljare av Trendmarks sortiment bla Musto och Sebago.
mimamusic
MiMa Music
MiMa Music är i huvudsak en musikstudio som är till för att alla ska få chansen att förverkliga sina musikaliska drömmar. Vi hoppas kunna hjälpa nya artister och band men även tillverka reklamjinglar eller spela in en möhippa / svensexa. Vi erbjuder tjänster och produkter inom musik- och ljudproduktion. Klicka dig vidare för att se fler av MiMa Music´s tjänster.
Ochvin2
&Vin
&Vin. En restaurang med kärlek till vinet, havet och Italien. &Vin finns längst ut mot havet på Östra Piren i Karlshamn. Klicka vidare för vår hemsida, Välkommen till oss!